Contact

Heb je één van de boeken of zelfs meerdere boekenbrief voor contact Brigitte
van Brigitte Bosman gelezen?
Wil je haar graag vertellen wat je
ervan vond?
Ga je een boekbespreking doen?
Wil je de schrijfster iets vragen?

Dat kan!

Op de pagina ‘home’ kun je iets
opschrijven.
Onderaan kun je klikken op ‘reactie’.
Dan kun je je naam invullen
en je e-mailadres.
Dit wordt NIET zichtbaar op de website!
Daaronder kun je in het vak je bericht typen.
Brigitte schrijft vast iets terug.
Schrijf maar!

4 gedachten over “Contact”

 1. Beste Brigitte,

  Met dit bericht hoop ik je interesse te wekken voor De Schoolschrijver. De Schoolschrijver verbindt kinderboekenschrijvers aan basisscholen, met name scholen met taalachterstanden.

  Vorig schooljaar is De Schoolschrijver gestart in Groningen, met 5 scholen en 5 kinderboekenschrijvers (Schoolschrijvers). Dit schooljaar start in januari een nieuw traject, op 10 scholen met dus ook meer Schoolschrijvers. Tot 2014 was De Schoolschrijver alleen actief in Amsterdam, vorig jaar zijn daar Groningen en Friesland bijgekomen en dit schooljaar komt ook Brabant erbij. In totaal is De Schoolschrijver dan actief op 45 scholen.

  Zou jij er oren naar hebben Schoolschrijver in Groningen te zijn? De periode is januari 2016 – mei/juni 2016. Heel kort samengevat: iedere week bezoek je je school een dagdeel (12 keer) en daarnaast zijn er nog enkele activiteiten voor ouders en leerkrachten. Van tevoren (in november en december) zijn er twee trainingen (elk een dagdeel) voor alle Schoolschrijvers.

  Je vindt alle info op http://www.deschoolschrijver.nl.
  Ik hoop van je te horen.

  Hartelijke groet,

  Babette Zwitserlood
  De Schoolschrijver

  1. Wat een leuk verzoek kreeg ik! Schoolschrijver worden in Groningen! Dat wil ik natuurlijk wel. De eerste training is geweest, de eerste kennismaking met de school is volgende week al.
   Ik kijk er zo naar uit!

   Lieve groeten,
   Brigitte

 2. Hallo Brigitte,

  In samenwerking met basisschool De Ark hier in Stadskanaal willen we op 27 januari aanstaande een voorleesontbijt organiseren in de Kanaalpassage. Bij dit ontbijt willen we graag een kinderboekenschrijfster die over haar boeken verteld en misschien iets van kleur of knutselwerk met de kinderen kan doen. Mijn vraag is of je hieraan wilt meewerken. Het zou leuk zijn als een lokale schrijfster dit wil doen. Uiteraard kun je hiervoor kosten in rekening brengen. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groeten, Jan Addens The Read Shop Stadskanaal

  1. Beste Jan,
   Hartelijk dank voor je verzoek om mee te werken aan het voorleesontbijt. Natuurlijk zou ik dit heel graag willen doen, maar helaas ben ik deze ochtend al aan het voorlezen in de bibliotheek. Op een ander moment zou het wel kunnen, maar ik begrijp het wanneer jullie het voorleesontbijt ook op de 27e willen doen.
   Hartelijke groeten,
   Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *